Τελευταίες ταινίες:
Blog | Radio-tv | Chat

The Texas Chainsaw Massacre - Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι (2003)

Μια παρέα τεσσάρων νεαρών που διασχίζουν την επαρχία του Τέξας το καλοκαίρι του 1973, πέφτουν θύματα μιας οικογένειας παραφρόνων και ιδιαίτερα του μανιακού δολοφόνου με το αλυσοπρίονο, που έγινε γνωστός ως Λιδερφέις. 











TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Έβδομη – ούτε λίγο ούτε πολύ – ταινία του franchise με τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι (The Texas Chainsaw Massacre), που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 1974, δημιουργώντας μια χωρίς προηγούμενο ταινία τρόμου, που απαγορεύτηκε σε πολλές χώρες για το απίστευτο αιματοκύλισμα που περιείχε και πέρασε στα χρονικά σαν μια από τις καλύτερες του είδους, βρίσκοντας άπειρους μιμητές στη συνέχεια.
Την αρχική ταινία ακολούθησε το 1986 το The Texas Chainsaw Massacre 2 και το 1990 βγήκε η τρίτη συνέχεια, για να έχουμε κατόπιν την τέταρτη συνέχεια το 1994 (Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation).  Καθώς το franchise ωστόσο είχε πεθάνει, έγινε ένα remake του αρχικού το 2003 με τον ίδιο τίτλο του πρωτότυπου και ακολούθησε άλλη μια ταινία το 2006, το The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, το οποίο ήταν prequel.
Τώρα, 39 χρόνια μετά, γίνεται νέα προσπάθεια να αναβιώσει η σειρά, αυτή τη φορά ενισχυμένη με την τεχνολογία του 3D – και φανταζόμαστε πως θα έχει αρκετές σκηνές με το πριόνι και το αίμα να πετάγονται από τη οθόνη προς τους θεατές – ενώ από τον τίτλο έχει αφαιρεθεί το ‘massacre’ και έμεινε σκέτο το Texas Chainsaw.
H υπόθεση συνεχίζει από τα γεγονότα της ταινίας του 1974, είναι sequel δηλαδή, με ολοκαίνουργο καστ φυσικά.
Μετά την πρώτη σφαγή το 1974, οι κάτοικοι της πόλης υποψιάστηκαν την οικογένεια Sawyer ως υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα και μια ομάδα από ντόπιους περικύκλωσε το σπίτι, του έβαλε φωτιά και σκότωσε όλα τα μέλη της. Δεκαετίες αργότερα μια νεαρή γυναίκα η Heather, μαθαίνει πως έχει κληρονομήσει ένα σπίτι στο Τέξας από τη γιαγιά της. Καλεί και τους φίλους της και πηγαίνουν όλοι μαζί να επιθεωρήσει την κληρονομιά της. Μόλις φθάνει ανακαλύπτει τι κληρονόμησε αλλά ακόμα δεν έχει ανακαλύψει τον τρόμο που παραμονεύει στο υπόγειο.
Στη σκηνοθεσία είναι ο John Luessenhop, που έχει άλλες δύο άσημες ταινίες στο ενεργητικό του (Lockdown - 2000 και Takers -2010), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Adam Marcus και Debra Sullivan. Την πρωταγωνίστρια Heather Miller υποδύεται η Alexandra Daddario, τον Leatherface ο Dan Yeager, ενώ εμφανίζεται και ο Gunnar Hansen, ο αρχικός Leatherface, τόσο σε αρχειακό υλικό, όσο και – τιμής ένεκεν – σε έναν μικρό ρόλο.
Για τους φίλους του είδους, το Texas Chainsaw 3D θα προβληθεί στις Ελληνικές αίθουσες στις 10 Ιανουαρίου 2013.

Μοιραστείτε to :
....................
 
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Εάν παρόλα αυτά θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μας στο email Copyright © 2013 . Online Cine Movies - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger